Warning: Trying to access array offset on value of type null in /home/r88428eman/public_html/michele.ro/wp-content/themes/chromenews/functions.php on line 452

Berbec – (21 Martie pana la 19 Aprilie)
Persoanele care se simt atrase de Berbeci cauta aventuri. Vad Berbecii precum niste exploratori curajosi si incitanti, care te ajuta sa iesi din cochilie si sa castigi curaj.

Oamenii atrasi de Berbeci sunt activi – lenesii vor cauta o alta zodie. Vor sa aiba Berbecul ca partener pentru ca este un om plin de viata, care nu vrea sa duca o viata anosta si sa imbatraneasca in liniste. Stiu ca impreuna cu un Berbec, viata va parea mereu noua si distractiva.Calitati: distractivi si iubitori, multumiti sa aiba pozitii adjuncte in conducere, relaxati/tipul care urmeaza cursul vietii

Taur
(20 Aprilie pana la 21 Mai)
Cei care se simt atrasi de Tauri tanjesc dupa loialitate. Stiu ca in momentul in care un Taur se decide sa iubeasca pe cineva, exista slabe sanse sa se razgandeasca. Mai stiu ca un Taur prefera sa ramana intr-o stare mai calma, nu sa se inconjoare cu drame si, de cele mai multe ori, vor fi persoane foarte inteligente. Pretendentii lor se vor asemana din punct de vedere al firii calme si vor aprecia increderea pe care Taurul o inspira.

Calitati: maturi din punct de vedere emotional, situatie financiara buna, rabdatori

Gemeni
(22 Mai pana la 21 Iunie)
Persoanele atrase de Gemeni ravnesc incitare. Adora faptul ca individul in zodia Gemeni este intotdeauna, intotdeauna, intotdeauna entuziasmat fata de tot ce vede in jur – chiar daca acele lucruri se vor schimba de la o saptamana la alta (si, uneori, de la o ora la alta). Doresc parteneri in zodia Gemeni pentru ca vor sa aiba mereu parte de lucruri noi in viata: pasiuni, proiecte si visuri.

Calitati: fericiti, deschisi la minte, mai mult relaxati decat formali

Rac
(22 Iunie pana la 22 Iulie)
Persoanele care se simt atrase de Raci cauta iubirea. Stiu ca Racii reprezinta o fundatie stabila pe care isi pot construi viitorul. Astfel de persoane doresc sa se implice in relatii de lunga durata. Totodata, Racii au tendinta de a atrage parteneri cu averi mai mari, deoarece ambivalenta lor fata de bogatie asigura persoana interesata ca nu cauta doar bani.

Calitati: senzuali, profunzi, si de moda veche

Leu
(23 Iulie pana la 22 August)
Oamenii atrasi de Lei isi doresc o vedeta. Vor sa se afle in jurul unei persoane atat de creative, de destepte si grozave. Relatia cu un Leu este asemanatoare celei cu cea mai populara majoreta din liceu; se naste o oarecare intriga legata de faptul ca o astfel de persoana ar dori sa fie intr-o relatie cu un muritor de rand.

Calitati: generosi, comunica foarte bine, altruisti, submisivi

Fecioara
(23 August pana la 22 Septembrie)
Persoanele care se simt atrase de Fecioare isi doresc un mediu sigur. Adora faptul ca Fecioarele sunt mereu cumpatate si sufera mai putin de sindromul adultului copilaros decat cei din jur. In special cand vorbim despre persoane in jurul varstei de 20 de ani, Fecioarele devin foarte atractive datorita abilitatii lor de a intelege anumite lucruri pe care altii le considera relativ complicate. Din pacate, o Fecioara isi poate forma prostul obicei de a se implica in relatii cu persoane profitoare, care le vor folosi pentru aceasta abilitate a lor.

Calitati: actioneaza din instinct, iubitori si distractivi, carismatici

Balanta
(23 Septembrie pana la 22 Octombrie)
Persoanele care se simt atrase de Balante cauta un partener egal in viata. Gandeste-te la Frank si Claire Underwood, dar fara toata rautatea de la mijloc. Balantele devin experte in aproape orice fac, in special daca este un domeniu care necesita inteligenta emotionala. Deci, atrag persoane care vor sa se auto-depaseasca – parteneri de inalta calitate, care le vor imbunatati vietile din toate punctele de vedere.

Calitati: ambitiosi, introvertiti, au inimi bune

Scorpion
(23 Octombrie pana la 22 Noiembrie)
Persoanele care se simt atrase de Scorpioni doresc sa simta pasiunea in forma pura. Nimeni nu poate ajunge la nivelul de intensitate si capacitate de concentrare a unui Scorpion atunci cand acesta isi seteaza un tel in minte. Cine poate judeca o persoana care se intreaba cum ar fi daca acea pasiune s-ar indrepta inspre ea? Oamenii stiu ca viata nu va mai fi niciodata plictisitoare sau ordinara cand se implica intr-o relatie cu un Scorpion.

Calitati: autentici, inteligenti, senzuali

Sagetator
(23 Noiembrie pana la 21 Decembrie)
Cei care se simt atrasi de Sagetatori isi doresc sa gaseasca pe cineva care sa ii amuze. Stiu ca Sagetatorul este cea mai amuzanta zodie si ca astfel de persoane pot deveni prieteni sau parteneri minunati. Pretendentii lor cauta sa castige un prieten adevarat si un partener iubitor.

Calitati: relaxati, conservatori, amuzanti

Capricorn
(22 Decembrie pana la 20 Ianuarie)
Persoanele atrase de Capricorni sunt pragmatice si cauta un partener rafinat. Stiu ca un Capricorn le poate oferi ceva ce nicio o alta zodie nu poate: un om cu gusturi rafinate, de incredere, care nu se va face niciodata de rusine sau divulga secretele altora. Capricornii atrag persoane cu firi conservatoare, care doresc ce este mai bun in viata.

Calitati: mai formali decat neprotocolari, ambitiosi, inteligenti, nu foarte sensibili sau senzuali

Varsator
(21 Ianuarie pana la 18 Februarie)
Persoanele atrase de Varsatori cauta o viata plina de insemnatate. Stiu ca acea forta motivationala din spatele Varsatorului este dorinta de a face bine si de a ajuta oamenii din jur. Nu se pot abtine sa nu fie atrase sau inspirate de spiritul generos al acestei zodii.

Calitati: generosi, sensibili, au firi profunde

Pesti
(19 Februarie pana la 20 Martie)
Persoanele care se simt atrase de zodia Pesti isi doresc sa vada creativitate. Stiu ca Pestii au firi intense, sunt suflete vechi, care traiesc vieti de artisti si care au parte de mancare exceptionala, arta si muzica. Se simt atrase de idea unui parteneriat de lunga durata cu cineva care le permite sa se exprime prin toate formele de arta.

Calitati: inteligenti, introvertiti, senzuali

4 thoughts on “Persoanele pe care le vei atrage in functie de zodia ta

  1. Felicitari autorului pentru acest articol excelent! Am apreciat faptul ca a adus in discutie mai multe aspecte ale subiectului abordat, oferind astfel o imagine completa asupra situatiei. Informatiile prezentate sunt utile si valoroase.

  2. Sunt impresionat de calitatea continutului prezentat in acest articol. Autorul a reusit sa ofere o perspectiva interesanta asupra subiectului, aducand argumente solide si exemple relevante. Este un articol care merita citit si distribuit.

  3. Mi-a placut cum autorul a abordat aceasta tema si a adus in prim-plan aspecte importante. Articolul este bine structurat si usor de urmarit, iar informatiile oferite sunt relevante si bine argumentate. Recomand cu caldura acest articol!

  4. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Autorul a reusit sa prezinte intr-un mod clar si concis informatiile despre subiectul abordat. Sunt impresionat de nivelul de cercetare si de profunzimea analizei prezentate.

Comments are closed.