AcasăNoutatiPilote de iarna pentru confortul tau

Pilote de iarna pentru confortul tau

Cand este cu adevarat frig si inconfortabil afara, nu exista cu nimic mai bun decat sa te bagi intr-un pat cald sub pilote de iarna.

Cat de confortabil si cald este sub pilota, depinde in mare masura de produsul pe care il alegi. Poti obtine un climat ideal de dormit, cu pilote de iarna speciale, care se caracterizeaza prin proprietati speciale de confort.

Datorita efectului de incalzire semnificativ mai mare, care este de dorit si necesar in timpul iernii, greutatea pilotelor de iarna este de obicei mai mare decat cea a pilotelor pentru anotimpul cald.

Cu toate acestea, deoarece sunt realizate cu umpluturi de inalta calitate si materialele naturale, greutatea lor este usoara si confortabila.
Pilotele duo sunt doua pilote individuale, de diferite grasimi, matlasate si care se impreuneaza la margine si astfel, se conecteaza pentru a forma o pilota dubla.

Datorita pernei de aer dintre cele doua elemente individuale inseparabile, aceasta pilita are un nivel deosebit de ridicat de izolatie termica. Este excelenta pentru persoanele cu o cerinta de caldura foarte mare.

Modelele de pilote de iarna mono sunt oarecum mai groase, si datorita greutatii lor mari de umplere, ating cea mai mare putere de umplere posibila. Volumul ridicat al pilotei si materialul de umplutura izolant creeaza un mediu de somn placut si cald.

Este recomandata persoanelor cu o cerere de caldura medie pana la mare.

Pilote de iarna ieftine

Daca esti in cautare de pilote de iarna ieftine, le poti alege pe cele cu microfibra. Datorita structurii fibrelor goale, o pilota cu umplutura sintetica din microfibra este placut calda si usoara si are o putere de umplere foarte mare.

Fibrele goale din poliester sunt utilizate in principal pentru producerea de pilote umplute sintetic. Pilotele moderne cu umplutura de fibre sintetice sunt extrem de usoare si ofera proprietati termice bune.

In comparatie cu pilotele din puf, cele cu umplutura de fibre sintetice au proprietati mai slabe de permeabilitate la umiditate. Efectul incalzitor al pilotelor umplute cu bumbac este de obicei destul de scazut.

Atunci cand cumperi o pilota cu umplutura de bumbac, ar trebui sa acorzi cu siguranta atentie sigiliului organic (cultivare organica controlata), deoarece, exista riscul de contaminare cu insecte.

Pilote groase de iarna

Exista pilote groase de iarna care sunt echipate de preferinta cu bare interne, care promoveaza un volum mai mare si impiedica dezvoltarea zonelor reci pe cusaturile de matlasare – din cauza lipsei de umplere.

Numarul de patrate matlasate poate varia in functie de materialul de umplere. Cu cat patratele matlasate sunt mai mari, cu atat este mai voluminoasa pilota.

Aceasta parte de matlasare se gaseste adesea in pilote cu umpluturi netesute cu fibre lungi, cum ar fi poliesterul. Patratele care se desfasoara in diagonala pe pilota, mentin umplutura excelent, dar numarul de cusaturi este semnificativ mai mare decat la o pilota cu cusaturi sub forma de patrat.

Acest tip de matlasare este utilizat in principal pentru umpluturile cu fibre scurte, cum ar fi matasea, pentru a garanta coeziunea lanei.

Cele mai bune pilote de iarna

Cele mai bune pilote de iarna sunt cele cu umplutura de casmir, cu puf de camila si puf de gasca. Partea deosebit de moale si eleganta de sub parul caprei, casmir, este foarte usoara.

Pilotele din casmir sunt, prin urmare, foarte pline de gingasie si relativ subtiri, cu un efect de incalzire remarcabil de bun. Spre deosebire de parul de camila relativ ferm, puful de camila, care este pieptanat din zona stomacului camilelor tinere, este foarte moale si usor.

Pilotele pufoase de camila au o izolatie termica foarte buna si reusesc acest lucru, cu un volum mic. In ceea ce priveste puful de gasca, cu cat este mai mare, cu atat este mai mic continutul de umplutura, si cu atat este mai usoara pilota, dar in acelasi timp, incalzind trupul utilizatorului.

Pilotele cu umplutura slaba, cum ar fi puf, necesita o piesa de matlasare diferita, din par de animal, matase sau fibre sintetice. Indiferent de materialul de umplere, pilotele sunt special concepute pentru anumite anotimpuri sau scopuri, datorita designului lor.

Pilotele izolatoare sunt de asemenea, unele dintre cele mai bune si sunt ideale pentru lunile reci de iarna.

{{clean2}}
Te-ar putea interesa si

Cele mai populare