Nu e deloc usor sa descoperi un psihopat emotional, iar relatia cu un astfel de om te poate distruge moral, asa ca este foarte important sa cunosti trasaturile acestuia.Iata care sunt:

1. Psihopatul emotional tinde sa te distruga, el stie ca nu poate cere prea multe de la sine si, daca vede ca tu esti capabil de mai multe, va face tot posibilul sa te nimiceasca, iar odata ce iti pierzi stima de sine, ajungi o marioneta in mainile lui.

2. Psihopatii emotionali sunt persoane carora le lipseste constiinta, astfel ei cred ca mereu au dreptate. Ei acum se cearta cu tine, dupa care devin agreabili si afectivi, pentru ca mai apoi sa dea vina tot pe tine, pentru ce s-a intamplat.

4. Daca o persoana te duce in eroare, cu scopul de a-ti pune la indoiala sanatatea mentala, fii sigur, aceasta are o problema. Psihopatii sunt foarte tactici si folosesc orice sansa, pentru a te dezorienta.

5. Pentru a obtine ceea ce doreste, va incerca chiar sa te santajeze emotional. Practica des intalnita in randul psihopatilor.

6. Va incerca sa te izoleze de oamenii apropiati. Te va descuraja sa te intalnesti cu prietenii sau familia, pentru ca considera ca acestia vor intelege ceea prin ce treci. Te va intoarce impotriva lor, iar cand vei ramane singura, ii vei cere lui ajutorul. Ceea ce va fi o mare greseala!

2 thoughts on “6 semne clare ca esti intr-o relatie cu un psihopat

  1. Apreciez modul in care autorul a structurat informatiile prezentate in articol, oferindu-mi o imagine clara asupra subiectului discutat. Am gasit raspunsuri la intrebarile mele si am acum o mai buna intelegere a temei. Recomand cu incredere acest articol celor care sunt interesati de acest domeniu.

  2. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva detaliata asupra subiectului abordat. Autorul a reusit sa transmita informatii clare si concise, facand lectura placuta si accesibila. Ma bucur ca am descoperit acest articol si cu siguranta voi reveni pentru a citi si alte materiale de pe acest site.

Comments are closed.