Acest minunat remediu natural este folosit pentru alinarea racelilor si pentru tratarea bolilor care afecteaza tractul respirator.

Datorita intensei sale activitati biologice, impreuna cu eficienta plasturelui, mierea poate elimina mucusul care apare de obicei in momentul atacurilor severe de tuse.Acesti plasturi cu miere sunt excelenti pentru ca pot stopa tusea progresiva intr-o singura seara. Cel mai mare avantaj al acestor plasturi este ca sunt recomandati atat adultilor, cat si copiilor.

Reteta pentru plasturi cu miere
Ingrediente necesare:
– Miere
– Faina
– Ulei vegetal
– Tifon
– Servetel
– Banda adeziva pentru plasturi

Pregatire:
In primul rand, trebuie sa amestecati faina cu o cantitate mica de miere, asa incat sa obtineti o combinatie care nu se mai lipeste de maini. Acesta este amestecul pe care il veti folosi pentru compresa.

Apoi, adaugati la amestec putin ulei vegetal si mai inveliti o data in faina. Acum ca mixtura este gata, trebuie sa o aplicati pe servetel si apoi sa infasurati servetelul in tifon.

Folosind banda adeziva, puneti plasturele pe piept sau pe spate si imbracati-va in pijamale.

Amintiti-va sa nu puneti plasturele in zona inimii. Continutul acestor plasturi cu miere ar trebui sa actioneze relativ deasupra inimii.

Cel mai bun moment pentru a aplica aceasta compresa unui copil este chiar inainte de a se culca. Ar trebui sa lasati plasturii sa actioneze timp de 2-3 ore.

Pe de alta parte, adultii pot pastra compresa pentru intreaga noapte si, daca vreti un efect mai intens, puteti adauga o cantitate mica de pudra de mustar.

In acest stadiu ar fi cazul sa puneti o protectie deasupra cearsafurilor, pentru ca veti incepe sa transpirati abundent si astfel invelitoarele de pat s-ar putea uda.

Acesti plasturi pot face minuni pentru sanatate, deoarece au o activitate antiinflamatoare benefica si induc un efect minor de incalzire. Rezultatele acestor comprese vor fi aproape imediate.

Chiar si in fazele initiale ale bolii veti incepe sa simtiti beneficiile pozitive ale plasturilor cu miere. Va pot ajuta sa tratati boala fara a suferi vreo complicatie.

Veti castiga o alinare evidenta chiar si dupa prima compresa. Pentru ca acest tratament sa functioneze, trebuie sa il repetati cateva zile la rand.

Cand puteti folosi acesti plasturi cu miere:
Plasturii cu miere se folosesc in principal pentru tratarea tusei. In ceea ce priveste limita de varsta, pot fi folositi si in cazul copiilor mai mari de 6 luni. Insa, trebuie sa aveti in vedere ca acestia nu ar trebui sa sufere de vreo boala dermatologica sau sa aiba vreo rana la suprafata pielii.

4 thoughts on “Plasturii cu miere – trateaza tusea si elimina mucusul din plamani intr-o singura seara, in special la copii

  1. Aprecierea autorului pentru detalii mici, dar importante, face ca acest articol sa fie un ghid excelent pentru cei pasionati de moda. Recomand cu incredere tuturor sa-l citeasca.

  2. Sunt impresionat de calitatea fotografiilor din articol. Acestea reusesc sa evidentieze frumusetea fiecarui produs prezentat, iar culorile vibrante aduc un plus de viata.

  3. Este impresionant cat de bine sunt descrise accesoriile prezentate in articol. Ma simt inspirat sa-mi imbogatesc colectia personala cu cateva piese similare.

  4. Articolul este foarte interesant si mi-a oferit multe informatii noi despre moda. Imi place cum autorul a abordat subiectul si cum a prezentat ultimele tendinte.

Comments are closed.