AcasăNoutatiVopsele de par fara amoniac

Vopsele de par fara amoniac

Parul vopsit este frumos, tineresc si atrage privirile prin culoarea sa intensa. Multe persoane opteaza pentru vopsirea parului, fie pentru ca au par carunt si nu suporta firele albe, fie pentru ca isi doresc o podoaba capilara originala, o nuanta mai intensa sau o schimbare de look.
Din pacate, vopseaua din comert contine chimicale care provoaca alergii, reactii adverse, iritatii, inrosirea pielii. De asemenea, parul se degradeaza, devine uscat, tern, se rupe usor si nu mai suporta tratamentele cosmetice.

Este indicat sa renuntati la vopseaua din comert si sa alegeti vopsele de par fara amoniac. Cea mai buna vopsea de par fara amoniac este cea bio, bazata pe ingrediente naturale. Unele persoane folosesc si vopsea de par fara amoniac L`Oreal.

Vopseaua bio nu contine chimicale, nu distruge parul si nu afecteaza pielea. De asemenea, nu provoaca alergii. Vopseaua bio este disponibila in nuante de negru, saten, roscat, blond sau verde. Se fabrica pe baza de extracte de rubarba, henna, musetel, coji de nuca sau cafea.

Citeste continuarea articolului aici: Vopsele de par fara amoniac

RELATED ARTICLES

Cele mai populare