AcasăNoutatiUn mesaj frumos transmis tuturor celor care cauta iubirea

Un mesaj frumos transmis tuturor celor care cauta iubirea

De fiecare data cand auzim acest termen, gasirea iubirii, gandul ni se duce imediat la relatii: cele din trecut si cele la care speram.Exista o multime de cai prin care putem gasi iubirea. Ne indragostim de noi insine, de munca noastra, de straini sau de natura. Ne indragostim de viata, de creativitate si de situatii.

Iubirea se dilata si se contracta in functie de raspunsul nostru. Tot ce oferim va reveni in cel mai frumos mod. Forma suprema de iubire este felul in care ne oferim fara rezerve unei alte persoane.

„Un studiu meta-analitic nou, efectuat de catre Profesorul Stephanie Ortigue de la Universitatea Syracuse, a demonstrat ca indragostirea nu numai ca poate provoca aceeasi stare eurforica precum consumul de cocaina, dar influenteaza si zonele de intelect ale creierului. Cercetatorii au descoperit ca indragostirea se poate intampla intr-o cincime de secunda.”

Aflam iubirea cu ajutorul lucrurilor pe care le cunoastem. Ne datoram viata mediului si evolutiei experientelor. Daca gandim mai putin, vom insemna mai putin. Daca aspiram spre lucruri marete, vom avea asteptari mai mari. In ceea ce priveste iubirea, nu exista limite, capacitate, o masura excesiva sau suficienta pentru a multumi inima.

Dragostea este emotia suprema

Cu cat este inima mai deschisa, cu atat va va fi mai clara vastitatea luminii si iubirea se va prezenta. Nimeni nu scapa de a i se frange inima. A iubi inseamna a risca tot ce ai pentru a descoperi necunoscutul.

Ce profesor minunat devine dragostea odata ce aflam si intelegem ca motivul pentru care suntem pe Pamant este sa ii permitem ei sa existe!

Inima se frange atunci cand este nevoie sa trecem peste devastarea din momentul in care ne indragostim, dar cealalta persoana ne raneste. Este destul de greu sa treci peste rejectie, pierdere si amintiri. Dar suntem astfel creati incat avem puterea de a trece peste orice incercare si sa crestem in urma lor.

Iubirea nu este facuta pentru a fi tinuta de o singura persoana. Da, iubirea de sine ar trebui sa fie pe locul intai. Trebuie sa avem o iubire imensa pentru noi insine, pentru ca nu putem oferi ceva ce nu avem.

Dragostea inseamna daruire si primire precum si cunosterea tuturor limitelor compasiunii. Prin modestie se naste iubirea neconditionata. Nu exista impunere sau asteptari, pentru ca iubirea se manifesta pur si simplu. Atunci cand nu exista fortare sau insistente, respectul si aprecierea duc la crearea unei relatii.

Iubirea inseamna sa imparti

Citeste continuarea articolului aici: Un mesaj frumos transmis tuturor celor care cauta iubirea

RELATED ARTICLES

Cele mai populare