AcasăNoutatiUmbrele pentru terase si gradina

Umbrele pentru terase si gradina

Soarele este prea luminos pentru a citi si nu doresti sa-ti expui pielea la razele soarelui arzator. In loc sa te retragi in casa, amplaseaza o umbra de terasa sau de gradina.

Exista variante de umbrele de soare potrivite pentru terasa si gradina si astfel poti sta mult timp la aer. O umbrela de soare se instaleaza rapid, ocupa putin spatiu si este flexibila si mobila in comparatie cu copertinele instalate permanent sau cu panzele solare.

Acest lucru inseamna ca o poti amplasa in locul preferat din gradina, pe terasa, dar si pe plaja, apoi o poti plia din nou si o poti depozita. In ceea ce priveste protectia solara, o umbrela este comparabila cu o copertina.

Tesatura robusta, rezistenta la lumina si hidrofuga, din tesatura 100% poliester sau poliacrilic filtreaza razele soarelui. Sub o umbrela cu un factor de protectie solara, poti sta excelent la masa din gradina.

Umbrele terasa

Pentru terasa poti alege umbrele terasa clasice. O astfel de umbrela are o tija dreapta din metal sau lemn, in diferite culori si dimensiuni. Umbrela de terasa clasica este amplasata in gaura din mijlocul mesei, proiectata special pentru umbrela de terasa.

Sub ea, poti sta protejat chiar si in bataia soarelui. In cazul in care masa de gradina nu are o astfel de deschidere, atunci alege o umbrela de terasa cu functie de inclinare, astfel incat sa o poti regla.

Umbrela suspendata pentru terasa este o optiune potrivita pentru terasele mari ale vilelor. Acest model ocupa mai mult spatiu fata de celelalte, dar ofera si mai multa umbra.

Citeste continuarea aici: Umbrele pentru terase si gradina

RELATED ARTICLES

Cele mai populare

Recomandari de cumparaturi online