AcasăLifestyleÎncălţămintea roşie, plusul de culoare adus ţinutelor tale

Încălţămintea roşie, plusul de culoare adus ţinutelor tale

Alegerea încălţămintei potrivită unei ţinute este punctul principal care dă nota finală. O alegere neinspirată, poate ruina o ţinută, aşa cum încălţămintea potrivită poate reprezenta plusul adus unui outfit.

Cromatica, forma, caracteristicile precum şi nota distinctivă conferită de un anumit brand, sunt detaliile care ajută la alegerea încălţămintei potrivite.

Abordează cu stil culoarea roşie

Culoare roşie poate ridica probleme atunci când doreşti să o incluzi în outfit-ul tău. Încălţămintea roşie poate reprezenta secretul, fiind elementul pe care îţi permite să jonglezi cu abordările stilistice, fără a exista riscul de a impacta vizual. 

Astfel, dacă vrei să dai o notă personală şi unică look-ului tău, alege să porţi cizme rosii ori de câte ori îţi doreşti.

Adoptă modele de cizme lungi, deasupra genunchiului, pentru a-ţi crea o ţinută casual foarte îndrăzneaţă.

Le poţi combina cu fuste mini din piele sau cu o pereche de pantaloni scurţi, adăugând o bluză amplă sau un top acoperit cu o cămaşă transparentă.

Include cizmele roşii în ţinutele de zi, alegând să porţi o pereche confortabilă din piele, alături de o pereche de blugi şi o jachetă din piele.

Îţi place să dai culoare ţinutei office, atunci completează costumul gri şi paltonul negru cu o pereche de cizme cu toc mic, într-o cromatică roşie-cărămizie? Look-ul tău va dobândi astfel o notă personală, fără a te scoate din stilul clasic.

Citeste continuarea articolului aici.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populare