AcasăNoutatiCercei si diademe de purtat anul acesta

Cercei si diademe de purtat anul acesta

Principala tendinta in moda pentru cercei, este lungimea si expresivitatea. Cerceii la moda te vor ajuta sa reglezi forma fetei. Pentru aceasta ar trebui sa dai preferinta cerceilor lungi. Pentru a sublinia frumusetea si culoarea ochilor, merita sa alegi cercei de culoarea ochilor. O alta tendinta la moda, sunt cerceii drop cu perle de sticla, care sunt atat de populari in randul multor vedete.

Cerceii lungi te vor ajuta sa creezi un aspect romantic si delicat, precum si un arc luminos si usor obraznic. Pentru fetele deosebit de curajoase, designerii ofera in 2021 un cercel mare si masiv intr-o ureche, care arata foarte neobisnuit si foarte original. Tendinta include si cercei placati cu argint si decorati cu cristale swarovski – negru, albastru, roz, verde.

Cei mai mari designeri de moda sunt inca inspirati de forma perfecta a cercului. De aceea, in colectiile de bijuterii pentru sezonul primavara-vara 2021 au fost adesea vazuti cercei drop decorati cu perle de apa dulce, cercei drop cu cristal, cercei de argint placati cu rodiu si multe alte modele.

Cu toate acestea, pentru a nu fi prea plictisitori, cerceii inele pot avea diferite forme, precum cei din colectia Emily Westwood. Pentru a dilua imaginea plictisitoare de afacere in alb si negru, poti purta cercei de seara eleganti, care astazi pot fi usor combinati cu costumul clasic de birou. O adaugare perfecta la rochii la moda cu imprimeu color, sunt cerceii cu pietre multicolore, care vor deveni un hit al sezonului.

Bijuterii la moda pentru par

Pentru a crea un aspect deosebit de delicat si romantic, este sugerabil sa porti bijuterii frumoase pentru par, sub forma de diademe. Ornamentele de par gratioase si rafinate completeaza coafurile elegante.

Cea mai buna adaugare la o rochie intr-o singura culoare este podoaba pentru par, oferind romantism si tandrete. Diademele in 2022 vor completa elegant orice rochie de seara.

Citeste continuarea aici: Cercei si diademe de purtat anul acesta

RELATED ARTICLES

Cele mai populare