AcasăNoutatiAmenajarea unei bai matrimoniale

Amenajarea unei bai matrimoniale

Unul dintre cele mai rafinate locuri din casa este baia. De aceea, este foarte important sa o avem in functie de nevoile si posibilitatile noastre.

Baia, pe langa faptul ca este unul dintre locurile in care te poti spala si poti petrece mai mult timp avand grija de aspectul tau fizic, poate fi si unul dintre locurile in care te poti bucura de un moment romantic in compania partenerului tau, mai ales daca stii cum sa o organizezi si sa o decorezi corespunzator.

Dar nu este suficient sa ai o toaleta noua, o cada spatioasa si o oglinda eleganta, ci exista accesorii de baie care pot ridica experienta la un nivel superior.

De aceea, dorim sa iti oferim cateva sfaturi pentru a te ajuta sa profiti la maximum de baia ta astfel incat aceasta sa raspunda cat mai bine cerintelor tale.

Prosoape confortabile pentru baie

Dintr-o baie matrimoniala nu ar trebui sa lipseasca prosoapele, acestea fiind elemente deosebit de importante in orice baie.

Poti alege prosoape din bumbac pentru ca acestea iti vor oferi confort cu fiecare utilizare.

Prosoapele din bumbac sunt rezistente si absorb foarte bine apa, iar daca vrei sa te bucuri de prosoapele tale pentru cat mai mult timp, atunci poti folosi un uscator care sa te ajute sa le usuci rapid si eficient, in timp ce acestea raman moi si pufoase.

Mobilier special de baie

Din amenajarea unei bai nu ar trebui sa lipseasca mobilierul, deoarece acesta poate schimba in totalitate aspectul camerei.

O baie matrimoniala iti va permite sa adopti anumite stiluri de amenajare, alegand mobilier in ton cu acestea.

Faptul ca dispui de spatiu suficient te va ajuta sa alegi mobilierul potrivit, fara a-ti face griji cu privire la dimensiuni.

Alegerea mobilierului se face in functie de culorile camerei si de stil, de cele mai multe ori fiind alese nuantele calde, care emana confort.

Oglinda pentru baie

Bailor matrimoniale nu trebuie sa le lipseasca oglinzile, pentru ca acestea indeplinesc atat un rol un rol practic cat si unul estetic.

Citeste continuarea aici: Amenajarea unei bai matrimoniale

RELATED ARTICLES

Cele mai populare

Recomandari de cumparaturi online