AcasăNoutati6 metode prin care ne destramam relatiile si solutiile pentru a stopa...

6 metode prin care ne destramam relatiile si solutiile pentru a stopa acest fenomen

Relatiile necesita multa munca. Trebuie sa facem multe sacrificii pentru a le face sa mearga, dar este nevoie de un detaliu infim pentru a le destrama. Pornim cu cele mai bune intentii. Apoi, fara sa va dati seama, intreaga situatie escaladeaza – si nu stim sigur de ce.Credeti ca relatiile voastre se termina datorita unor comportamente toxice?

Iata cele mai comune 6 greseli pe care le-ati putea face – si cum le puteti rascumpara.

Minciuna – chiar si prim omisiune – este una dintre cele mai cunoscute cauze de destramare a relatiilor. Pentru a stopa acest comportament, prima oara trebuie sa ajungeti la baza sa. De ce ati mintit? Incercati sa evitati problemele? Faceti unele lucruri pe care stiti ca nu ar trebui sa le faceti?

Sunteti confortabili cu alegerile pe care le faceti, dar simtiti ca partenerii vostri nu le-ar intelege sau nu ar fi de acord cu ele? Va este teama ca partenerii vostri nu va vor accepta pentru cine sunteti cu adevarat? De fapt, voi va acceptati?

Daca obisnuiti sa va mintiti regulat partenerii, probabil ca aveti nevoie de o persoana care sa va accepte mai mult, o constiinta mai puternica sau un simt mai dezvoltat de autoconservare. Ultimele doua pot fi descoperite prin ceva mai multa munca si cu ajutorul unui bun terapeut.

Comportamentele dependente nu se refera numai la droguri sau alcool. Foarte multe persoane sunt dependente de mancare, sex, cumparaturi, pornografie, jocuri video sau mediul social. Mai putin importante decat comportamentul in sine sunt sentimentele care il creeaza.

Incercati sa umpleti un gol din viata? Ignorati o trauma, in loc sa incercati sa o intelegeti? Ajungeti sa va alimentati dependenta pentru a va evita sentimentele? Va este frica de vulnerabilitate? Imperfectiune? Singuratate?

Gasiti un grup de sustinere care se axeaza pe dependentele voastre. Unele dintre cele mai comune probleme sunt enumerate mai sus. Gasiti curajul de a o confrunta si fiti cat mai sinceri fata de parteneri in tot procesul de confirmare a problemei. Eliberati-va. Faceti posibil ca inimile voastre sa apartina doar partenerilor.

Citeste continuarea articolului aici: 6 metode prin care ne destramam relatiile si solutiile pentru a stopa acest fenomen

RELATED ARTICLES

Cele mai populare

Recomandari de cumparaturi online